מרכיבים ועשייה:
- שמן זית
- מלח גס
- עלי דפנה
- טימין
- לבשל על אש קטנה עד שמזהיב
- כחצי שעה עד שעה.
יצירתיות קולינרית היא אומנות שנהוגה במשך מאות שנים. זוהי היכולת לקחת מרכיבים פשוטים ולהפוך אותם
אוהבים בשר? רוצים להגיע ליום חווייתי ומלא בטעימות בשרים? אם עניתם כן לשתי השאלות, סימן
בשר הוא מרכיב עיקרי בהרבה משקי בית, והכנתו יכולה להיות משימה לא פשוטה עבור חלקם.
שלחו לנו הודעה ונשמח לתת לכם מענה.
ימים ושעות
אנחנו זמינים בפלטפורמות הבאות.