תפוחי אדמה בתנור

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב print
סלט תפוחי אדמה

מרכיבים ועשייה:

  • תפוחי אדמה אדומים בתנור
  • 1 ק"ג תפוחי אדמה לחתוך לקוביות בגודל 1-1.5 ס"מ.
  • להשרות ללילה במים.

ליבש במגבת ולהוסיף לתבנית: 

  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 2 כפות מלח
  • מעט פלפל שאטה גרוס .
  • לפזר בתבנית בשכבה אחת,  
  • לאפות בחום 200 מעלות עד שמשחים – כשעה
מתכונים נוספים