מרכיבים ועשייה:
- שעועית של סנפרוסט (בייבי דקה)
- מלח
- פלפל שחור
- שום קטוש
אופן ההכנה:
- לטגן במחבת שעועית עד צריבה, להוסיף מלח ופלפל שחור טחון
- לאחר הצריבה מורידים מהאש ומוסיפים כף שום קטוש ומערבבים
- (מחכים שהשעועית טיפה תתקרר כדי שהשום לא יתן מרירות)
יצירתיות קולינרית היא אומנות שנהוגה במשך מאות שנים. זוהי היכולת לקחת מרכיבים פשוטים ולהפוך אותם
אוהבים בשר? רוצים להגיע ליום חווייתי ומלא בטעימות בשרים? אם עניתם כן לשתי השאלות, סימן
בשר הוא מרכיב עיקרי בהרבה משקי בית, והכנתו יכולה להיות משימה לא פשוטה עבור חלקם.
שלחו לנו הודעה ונשמח לתת לכם מענה.
ימים ושעות
אנחנו זמינים בפלטפורמות הבאות.