תמיד רציתם להפתיע את האהובים והיקרים לכם עם סדנת בשר מיוחדת ומעניינת בטירוף! שתחשוף אתכם לעולם שלם בהוראות הכנת בשר, נתכים מובחרים, איך נכון להכין אותם ותוכלו להנות ממטעמים בלעדיים עם מגוון רחב של ניחוחות!
אנחנו בסדנת הבשר – RHR בטבעון עושים בדיוק את זה! מלמדים אתכם כיצד להכין את השר המובחר ונותנים לכם לטעום את היצירה הפלאית שלנו. אנחנו רבים לא סתתם כך חוזרים לסדנאות הבשר שלנו – כי הן באמת מרתוקות ומעניינות מעשירות בניחוחות קסומים וטעמים של נתכים שלא הכרתם אפילו. אם אתם קרניבורים רציניים – אתם חייבים לבקר אצלנו.
הנתכים המובחרים של בשר הבקר
נתחי בשר הם חלק חיוני בהבנת סוגי הבשר השונים הזמינים וכיצד להכין אותם. מבשר בקר ועד חזיר ועד עוף, לכל סוג בשר יש נתחים שונים הנבדלים בטעם, במרקם ובשיטת הבישול.
נתחיל עם בשר בקר. בשר בקר מחולק לשתי קטגוריות עיקריות: נתחים ראשוניים ותת-פרימלים. חתכים ראשוניים הם חלקים גדולים יותר של החיה, בעוד חתכים תת-ראשוניים הם חלקים קטנים יותר וספציפיים יותר. הנתחים הראשוניים הנפוצים ביותר של בשר בקר הם צ'אק, צלעות, חלציים, עגולים וחזה. ניתן לפרק כל אחד מהנתחים הראשוניים הללו עוד יותר לחתכים תת-ראשוניים כגון סינטה, צד או צלעות קצרות.
רוצים לדעת איזה בשר מושלם לצלי? בואו לסדנת הבשר שלנו!
הצ'אק, הממוקם באזור הכתפיים, ידוע בטעמו העשיר והבשרני והוא מושלם לצלי סירים ותבשילים. קטע הצלעות, שנמצא לאורך החלק האחורי של הפרה, ידוע בשיש שלו והוא המקור לכמה מנתחי הסטייק הפופולריים ביותר, כולל ה-ribeye וה-prime rib. החלציים, הממוקמים מאחורי הצלעות, כוללים את נתחי הבקר העדינים ביותר כמו פילה מיניון, שקד וטי-בון. העגול, הממוקם בחלק האחורי של הפרה, רזה וקשוח יותר ומתאים ביותר לצלי או לבשר בקר טחון. לבסוף, החזה, הממוקם על החזה של הפרה, ידוע בטעמו העשיר ולעתים קרובות הוא מבושל לאט לשלמות עבור מנות כמו ברביקיו או קורנביף.
סדנת בשר ליום הולדת RHR
חוגגים בקרוב יום הולדת? רוצים להפתיע את האדם הקרוב לכם עם מתנת יום הולדת מיוחדת ומקורית? בואו לסדנת בשר RHR אצלנו בטבעון. סדנת בשר קולינרית עם ההסטוריה המרתקת ביותר של בשר הבקר שבה גם תוכלו לטעום מגוון רחב של נתכים.
בואו להפוך לקרניבורים אמיתיים ליום אחד ולחוות את הסדנה הטעימה והמיוחדת ביותר בכל הזמנים!