מטבוחה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב print
סלט מטבוחה
סלט המטבוחה של החגית, המתכון המלא שישאיר לכם טעם של עוד.

מרכיבים:

  • לחתוך 16 עגבניות בשלות ואדומות ללא קליפה.
  • 4 פלפלים אדומים חתוכים לחצי וקלויים בתנור
  • 1 פלפל חריף
  • 4 שיני שום
  • מלח

אופן ההכנה:

  1. לטגן את השום והפלפל החריף על אש קטנה מאוד
  2. לאחר קצת זמן להוסיף את העגבניות הקלופות והחתוכות.
  3. להוסיף את המלח ולהגביר את האש.
  4. לכסות את הסיר.
  5. לבשל עד שהעגבניות מתרככות 
  6. להוציא את חצאי הפלפלים מהתנור ולקלף את הקליפה, לחתוך אותם ולשים בסיר נפרד.
  7. אחרי חצי שעה להנמיך את האש ולהוריד את המכסה של הסיר ולבשל עד להתאדות הנוזלים.
  8. לטעום עד לקבלת הטעם הרצוי.
מתכונים נוספים