מרכיבים:
- לחתוך 16 עגבניות בשלות ואדומות ללא קליפה.
- 4 פלפלים אדומים חתוכים לחצי וקלויים בתנור
- 1 פלפל חריף
- 4 שיני שום
- מלח
אופן ההכנה:
- לטגן את השום והפלפל החריף על אש קטנה מאוד
- לאחר קצת זמן להוסיף את העגבניות הקלופות והחתוכות.
- להוסיף את המלח ולהגביר את האש.
- לכסות את הסיר.
- לבשל עד שהעגבניות מתרככות
- להוציא את חצאי הפלפלים מהתנור ולקלף את הקליפה, לחתוך אותם ולשים בסיר נפרד.
- אחרי חצי שעה להנמיך את האש ולהוריד את המכסה של הסיר ולבשל עד להתאדות הנוזלים.
- לטעום עד לקבלת הטעם הרצוי.